Despre Noi TASA Suceava

Tel: +4-0742-105.209
Română

Despre noi

TASA Suceava - SC Transporturi Auto Suceava SA

Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, transport de marfuri generale, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie.

    De asemenea, oferim posibilitatea inchierii de autocare sau microbuze pentru excursii interne si internationale. 

Autogara Tasa își desfășoară activitatea pe o suprafață de 3.500 mp pe un teren situat pe strada Traian Vuia nr. 7, în apropiere de sediul Jandarmeriei din Suceava. Lucrările de modernizare și amenajare au costat câteva sute de mii de euro, iar noua autogară a preluat aproape integral activitatea de la autogara din centrul municipiului Suceava.

Călătorii despre noi

19 Jul 2016
Anonim
Extrem de puțin loc intre scaune, se merge incomod mai ales dacă cei din fata iși lasă scaunul pe spate.
15 Jul 2016
Costica Moldovanu
Pentru o calatorie pe o distanta lunga autocarul ar trebui sa aiba conditii mai bune de confort. Deasemena daca s-ar putea rezerva si locurile ar fi fost Excelent. Am facut rezervarea cu o luna inainte si totusi a fost greu sa gasesc doua locru alaturi si doar in spatele autocarului. Prima jumatate a autocarului era ocupat cu cite o persoana la fiecare doua scaune alaturate.
11 Jul 2016
Marin
Nu am mai calatorit deoarece personalul dvs nu mi au redus biletele de calatorie pt pensionari !!!!
09 Jul 2016
Anonim
Serviciu foarte dezamagitor si dezorganizat, personal dezinteresat de drepturile clientului si lipsa de atentie cu privire la remedierea unei greseli din partea companiei. Dupa ce am rezervat bilete cu 4 zile inainte de plecare, si ni s-au confirmat locurile ca urmare a primirii unui cod unic de client, in ziua in care am aterizat in Otopeni si ne-am intreptat spre mijlocul de transport al companiei, ni s-a comunicat ca din pacate nu mai sunt locuri. Dupa multe incercari de contactare a companiei am luat legatura cu o doamna care ne-a informat ca ii pare rau dar nu stie cum ar putea sa ne ajute. Cand am incercat sa vorbum cu soferul, acesta si-a cerut scuze din pacate agentia i-a trimis un microbus cu mult mai putine locuri decat erau bilete vandute. Eu si sotul meu impreuna cu inca o familie a trebuit sa ne plecam fara nicio rezolvare sau un transfer o forma apologetica cu privinta enormei greseli realizata de companie. Toata experienta a fost lasatoare de dorit si in total o agentie nedemna de incredere.
09 Jul 2016
Anonim
06 Jul 2016
Silvia Mitel
Chiar daca am rezervat un loc cu cateva saptamani inainte, nu am putut calatori cu compania Tasa Suceava Atlasib, am sunat la numerul lor si pentru ei nu a fost facuta nici o rezervare in ziua aceia cu acel nume, asa dar a fost nevoit sa uzez o alta companie.
03 Jul 2016
Anonim
30 Jun 2016
Teo Tudor
25 Jun 2016
Luchian
Foarte cald în mijlocul de transport, chiar și cu aparatul de aer condiționat pornit. Din partea personalului nu mi-a plăcut difuzarea manelelor. Aș fi admins un radio, sau orice altă muzică în afară de cea țigănească. În rest doar de bine, rapiditate și siguranță. Mulțumesc.
23 Jun 2016
Nedelcu Paraschia
Pe internet scria ca biletul pentru 1 adult si 2 copii e de 140 lei, dar nu a fost asa, am platit cu 10 lei in plus, cam naspa e!!!!.
23 Jun 2016
Anonim
21 Jun 2016
Anonim
14 Jun 2016
Barzu Ionut
Soferul nu a venit la otopeni, a mintit ca a plecat de la otopeni la ora 8:30 (eram prezent on statie atunci) iar pe bilet scrie plecare la ora 9 de la aeroport. A trebuit sa iau taxiul sa il prind in afumati
11 Jun 2016
Batu Ruben
10 Jun 2016
Anonim
10 Jun 2016
Cip
evitati TASA SUCEAVA....m-au tratat ca pe un ............bagaj!!!!.......LIPSA DE SERIOZITATE SI PROFESIONALISM...RUSINE
09 Jun 2016
Soiman Liliana
Mijlocul de transport avea probleme tehnice: usa fata-nu se inchidea automat trebuia inchisa de fiecare data de catre conducatorul auto, ambreiajul-intrarea intr-o anumita viteza crea probleme conducatorului auto, bord-kilometraj.
09 Jun 2016
Anonim
09 Jun 2016
Korina Kretsu
30 May 2016
Duru
TASA Suceava este o nebuloasa. Rezervare la 11 autobuzul pleaca la 11:37. Era sa pierdem legatura. Va rog actualizati datele pentru ca aparent la Gara Obor nu este ceea ce specificati pe site (Buc. - Suceava ora 11), poate la Filaret sa fie alte curse. Si inca un minus pentru autobuz murdar
29 May 2016
TOPALA NADIA
Am rezervat usor si repede, am calatorit intr-o masina comfortabila in conditii foarte bune, soferul a fost foarte amabil si atent la nevoile pasagerilor iar pretul mi s-a parut derizoriu in acest context.
28 May 2016
Anonim
20 May 2016
Anonim
Nu mia placut ca domnul sofer fumeza in autocar in timpul traseului in rest totul ok.
20 May 2016
Anonim
18 May 2016
Anonim